Välkommen till oss!

Den 8 juni fick födde Vanilj 7 fina valpar! Allt gick bra och de mår alla så fint. Stolt fader till Munter från Kennel Ljuvliga.

Läs mer här!

Kennel Sage Brand är en liten nystartad kennel som föder upp Miniature American Shepherd. Vår inriktning är att föda upp sunda hälsosamma hundar med bra mentalitet. Vår uppfödning inriktar sig på nättare, smidigare och balanserade hundar. Vi vill värna om rasens exceptionella vighet kombinerad med styrka och uthållighet som gör den perfekt till att arbeta i varierande terräng. Vi värdesätter en hund som gillar att träna och hänga med på det mesta men även ha en tydlig av knapp. Våra valpköpare är i första hand den som vill satsa på en tävlingskarriär med sin MAS.

Foto: Ulrika C Månsson @dogsbyart

2 svar till “Välkommen till oss!”

 1. Hej

  Jag och min familj är väldigt intresserade av att skaffa en Mas. I höstas gick vår 5-åriga tollare hastigt bort i sjukdom. Nu är vi redo igen för en ny liten vän. Jag är utbildad familjebehandlare och min tanke med Leo var att utbilda honom till en terapihund, men då han var lite för ängslig fick jag lägga den idén åt sidan. Det är min dröm då jag redan har den utbildning som krävs i grunden. När jag såg er hemsida och läste att ni också är intresserade av att era hundar helst ska vara aktiva på ett eller annat sätt så skulle jag vilja stå på väntelista för en valp. Antar att de valpar Vanilj fick redan är tingade. Är det möjligt?
  Vi är en familj på två äldre tonåringar, jag och min man. Vi är en väldigt aktiv familj som bor precis vid havet. På vintrarna är vi mkt i fjällen.
  Mvh Camilla Schöldberg,
  Tel, 070-788 16 48.

  1. Hej!
   Alla valpar som jag har hemma nu är tingade men man kan besvara de frågor jag har under kontakt på ett mail om man tror man kan erbjuda det hem jag söker. Valpar planeras 2021 och 2022.

   Hälsningar
   Agneta Sagebrand
   Kennel Sage Brand

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *