Cayenne

Cayenne – Sage Brand v Incredible Cayenne

Foto: Joans Sagebrand

Cayenne är som hennes namn säger – Incredible. Alert, smidig, stark och har sedan tidig ålder haft en mycket bra balans och styrka. Det är fördelen med att växa upp i en flock men mycket möjlighet till lek och bus som skapar styrka och bra kroppskontroll i tidig ålder.

Cayenne är trygg, glad, social, med mycket studs i benen. Tyvärr även lätt till skall i stress och hög aktivitetsnivå. Då hon har möjlighet att umgås med olika hundar på mitt hunddagis så har hon utvecklat ett mycket bra hundspråk och kommunicerar gärna, om hon kan intar hon dock den dominanta sidan och sätter gärna ungar hanar på plats. Hon är dock ingen stressad hund utan kan verkligen chilla.

Hon är lättlärd, trygg, störningstålig och älskar att träna och hitta på saker. Redan från 7 v ålder har hon agerat visningshund på mina valpkurser! Cayenne tränas och tävlas ii agility klass 2 hopp och agility 1, rallylydnad Fortsättning och nose work TSM 2.

Fakta
Född: 2022-03-17
Reg: nr: SE25963/2022
Färg: röd trefärgad
Ögon: v blått h blågult
Svans: Lång
Titlar: RLD N NW1
Utställning: Ej ställd ännu
Mankhöjd: 41 cm
Vikt: 9 kg

Hälsa
Höfter: A
Armbågar: ED 0
Ögonlyst: 240708 u.a
Patella: Grad 0
DNA tester: bärare av MDR1

Mental status: BPH genomfört i Uddevalla 230617.

Cayenne vara i stort sett som jag förväntat mig. Social, men inte översocial, hyfsat starkt mat intresse, trygg och nyfiken och avreagerade sig genast på överraskning och skrammel . TryggOrädd för underlag och skott. Jag trodde hon skulle vara mer ljudlig men inte många skall här inte.

Cayennes stamtavla på Avelsdata.
Foto: Sandra Persson