Leia

Leia – Sage Brand v Sea Salted Caramel

Foto: Ulrika Claesson Månsson – Ulrikas Foto

Caramel/Leia är såld med bibehållen avelsrätt då jag inte kunde släppa henne helt. Hon är exteriört mycket fin, ca 41 cm i mankhöjd vilket jag tycker är perfekt.. Hon är fint tecknad och har en mycket fin päls. Leia bor hos Lena Landenmark i Skara och vi har fin och nära kontakt så jag har fin möjlighet att följa hennes utveckling då hon kommer på kurser hos oss. Leia tränas och tävlas i agility och har även gjort doftprov i Nose Work.

Hon gillar att träna, har kamplust och är stark och snabb. Leia trivs bäst att lära känna andra hundar innan hon vill leka, Hon leker helst med hundar som är lite mer åt det mjuka hållet och har likt Hallon lätt till skall i jakt-/vallekar . Planen är att Leia ska paras på nästa löp som blir till våren 2023.

Fakta
Född: 2020-06-08
Reg: nr: SE41396/2020
Färg: red merle vit & tan
Ögon: gul-gröna
Svans: Lång
Titlar: AGHD1, RLDN, godkänt Doftprov 1
Utställning: inte ställd
Mankhöjd: 4 cm
Vikt: ca 12,5 kg

Hälsa
Höfter: HD A
Armbågar: ED 0
Ögonlyst: ua 2022-05-02
DNA tester ej genomfört:

Mental status: BPH genomfört 2022-04-10

Leias BPH var mer positivt än jag förväntat mig. Hon var trygg i alla situationer och skällde inte något alls. Jag upplever när jag träffar henne att hon har lätt till skall. Detta kanske har med aktivitetsnivå/stress att göra. Här var hon tryggheten själv, var inte speciellt intresserad av andra än matte Lena och det är hennes personlighet.

Leias stamtavla på Avelsdata.

Foto; Sandra Persson

Foto: Ulrika Claeson Månsson – Ulrikas

Foto; Sandra Persson