VALPAR

Kennelns första kull var mellan Vanilj och Munter från Kennel Ljuvliga – Glasskullen föddes 2020-06-08 och det blev 7 valpar, 5 tikar och 2 hanar. Alla valpar är sålda.

Här kan du läsa om valparna i glasskullen!

Vanilj och Munter när vi besökte Kennel Ljuvliga 2 jan 2020. Det var två hundar som fann varandra direkt och visade fin respekt och tillgivenhet.

Planerade valpkullar

Hösten 2021 planeras Vaniljs andra valpkull. Hennes första kull ska först utvärderas och nu pågår jakten på nästa hane till henne. Hennes första kull har gett snygga, träningsvilliga och bra hundar vad gäller mentalitet vad jag kan se hittills. Valparna är av den större typen och ligger i det övre spannet i storlek och några är tom redan vid 9 månaders ålder är två var tikarna över måttet i rasen. . Jag föredrar det men ska leta efter en hane som inte är av toy-typ men ändå ger något nättare valpar.

Hösten 2022 planerar vi för Hallons första kull – allt beror på om hon passerar nålsögat på alla hälsotester och BPH. Fram tills dess ska vårda och utveckla hennes fina personlighet och givetvis komma ut och tävla. Ev kommer jag ta en kull på Leia som jag har bibehållen avelsrätt på.