VALPAR

Planerade valpkullar

Sensommaren 2023 planerar vi för Leias första kull. Hon kommer troligtvis löpa juni-juli och därefter planerar vi för Hallons första kull någon gång senare i höst. Hanar till tikarna är under planering.

Nu tävlas de för fullt och visar fina framgångar både i agility och rallylydnad. Är du intresserad av valpar från någon av dessa kullar krävs det att du har tidigare tävlingsmeriter och nu letar efter en ny tränings- och tävlingskompis.

Spicy-kullen

Den 17 mars 2022 föddes Vaniljs andra valpkull. Rebell – Cross L’s Rebell in Red – är pappa till valparna. En kombination där jag vill få in mer pondus i valparna och även försöka få de något mindre, då första kullen har 3 valpar som är för stora enl rasstandarden. De är dock mycket snygga och har bra proportioner, men några centimeter för höga.

Rebell

Vanilj och Rebells valpar

Glass-kullen

Kennelns första kull var mellan Vanilj och Munter från Kennel Ljuvliga – Glasskullen föddes 2020-06-08 och det blev 7 valpar, 5 tikar och 2 hanar.

Här kan du läsa om valparna i glasskullen!

Vanilj och Munter när vi besökte Kennel Ljuvliga 2 jan 2020. Det var två hundar som fann varandra direkt och visade fin respekt och tillgivenhet.