Välkommen till oss!

Kennelträff 201204

Första dagen som snön kom till Skaraborg denna vinter prickade vi in kennelns första kennelträff och alla Vanilj och Munters valpar kom. Träffen hölls på min hundanläggning Hundskolorna i Skövde. Vi började med lek och bus och fotografering. Jag hade hyrt in proffsiga djurfotografen Ulrika Claeson Månsson – Ulrikas Foto – att föreviga första kennelträffen. Visst är bilderna amazing!

Efter bus och fotografering hade vi en liten miljöbana där hundarna fick möta lite olika spännande saker. Här kunde man se hur valparna vid 6 månaders ålder tog sig an uppgiften på lite olika sätt. En första liten utvärdering av valparna. Foto – Jonas Sagebrand.

Efter fikapausen var det dags för lite valpagility. Jag hade hyrt in meriterade Anne Karlsson (Agility VM silver individuellt M 2019) att hålla ett pass i hur man redan nu kan tänka kring agilityträning för våra framtida agilitystjärnor.

Träffen avslutades med lite mys, prat och lek. En helt perfekt dag och jag är så glad och stolt över både valparna men även hur väl valpköpare matchar sina valpar och hur de har förvaltat och utvecklat dem.

Vår första valpkull!

Den 8 juni fick födde Vanilj 7 fina valpar! Allt gick bra och de mår alla så fint. Stolt fader till Munter från Kennel Ljuvliga. Alla valpar är sålda! Vill du veta mer om dem kika under Tidigare valpkullar!

Kennel Sage Brand är en liten nystartad kennel som föder upp Miniature American Shepherd. Vår inriktning är att föda upp sunda hälsosamma hundar med bra mentalitet. Vår uppfödning inriktar sig på nättare, smidigare och balanserade hundar. Vi vill värna om rasens exceptionella vighet kombinerad med styrka och uthållighet som gör den perfekt till att arbeta i varierande terräng. Vi värdesätter en hund som gillar att träna och hänga med på det mesta men även ha en tydlig av knapp. Våra valpköpare är i första hand den som vill satsa på en tävlingskarriär med sin MAS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *