KOMET

Komet – Ljuvliga Sprakande Komet

Foto: Kennel Ljuvliga

Komet kom hem till oss på Nyårsafton 2022. Jag har länge letat efter en avelshane till min kennel med en intressant och lite unik stamtavla. Något nytt att tillföra min egna linje.

Blev så glad när jag fick möjlighet att köpa denna härliga kille från Kennel Ljuvliga. Han har kommit in i min flock på ett lätt och naturligt sätt. Han är nyfiken och springer gärna fram till nya personer och upp i famnen. Han är även orädd för nya hundar och har en bra möjlighet att träffa olika raser och individer på mitt hunddagis. Redan från 11 v ålder agerar han nu visningshund på kursen ”Bästa starten” med bravur. Komet är lättbelönad och älskar att kampa och leka.

Far: Kottten, SE61204/2020 Fårö Shepherd Silvermasen är 46 cm i makhöjd och och mamma

Mor: Minnie , SE69030/2021, Mma Chocolate Martini är 41 cm i mankhöjd och bor hos Åsa på Björabäckens kennel. Minnie är en import från USA som Miniature Australian Shepherd – I Sveriges reggas de som Australian Shepherd oavsett storlek.

(För att öka avlesbasen i Sverieg är det tillåtet att korsavla MAS och Aussie för att öka avelsbasen. – dessa valpar registreras då som Miniature American Shepherd.)

Reg: nr: SE61064/2022
Född: 2022-11-05
Färg: Svart trefärgad
Svans: Lång svans
Ögon: Bruna
Höfter:
Armbågar:
Ögonlyst:
Mankhöjd:
Vikt:
Mental status:

Komets stamtavla på Avelsdata